Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jokainen Belieber varmasti pohtii mistä saa julisteita, levyjä ja muita juttuja. Ainakin itselläni oli alussa samat ongelmat. Pahin niistä oli julisteet. Mistä niitä saa, kun Koululaisesta (lehti) sai vain yhden Justin Bieber julisteen?

Alempana ohjeita.


LEVYT

Levyjä saa jokaisesta levykaupasta. Levykauppoja on mm. Stockmannilla ja Sokoksella. On toki muitakin levykauppoja, mutta näistä ainakin saat. Justin Bieberin levyt menevät kuitenkin kuin kuumille kiville ja myöhäiset fanit jäävät tyhjin käsin. Silloin voit avata tämän linkin Amazon.com nimiselle sivustolle, josta voit tilata Justin Bieberin levyn (My World 2.0, nimi kuitenkin hämää, koska levyllä on tavallaan kaksi levyä. Voi kysyä lisää jos on tarve!!). Levyn hinta Suomessa on 20 euron kieppeillä, mutta Amazonista sen saa $8:lla, eli noin. 5 eurolla. Muitakin levyjä (kuten My Worlds Acoustic) voi tilata sieltä. Muitakin paikkoja on, mutta suosittelen Amazon.comia.

Itse tilasin levyn Amazonista ja levyn tulemiseen meni jtn. viikko. En muista kyllä enää tarkkaan, saattoi se olla pari kolme päivääkin...

JULISTEET

Julisteita saa helposti ja kätevästi isoista kaupoista, kuten Prismasta K-Citymarketista, ym. Niiden lehtihyllyillä on ainakin yksi lehti, josta julisteita saa. Se on Justin Bieber- julistelehti. Lehti on suomenkielinen ja siinä on jonkun verran tietoakin. Lehdestä tulee monta (kai 6) julistetta, mutta ne ovat kaksipuolisia julisteita, joten sinun täytyy valita mieluisampi. Akateemisessa kirjakaupassa on monipuolisempi lehtivalikoima. Siellä hyviä lehtiä on BOP, Tiger Beat, POPStar ja ym. Yleensä lehtien kannessa lukee mitä julisteita siinä on. BOPin ja Tiger Beatin takakannessa on 6 kuvaa ja ne kuvat ovat julsiteina, mutta tietenkin isompina. Noissa lehdissä on myös tietoa ja sivunkokoisia pikkujulisteita.

©2019 Belieberb ♥ - suntuubi.com